Ποιοι Είμαστε

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η συνεχής εξέλιξη και πρωτοπορία της εταιρείας είναι βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της.
Ήδη το 2008 υπήρξε μία σημαντική χρονιά καθώς στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας για την ανάπτυξη νέων «οικολογικών» ειδών, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Έκθεση «ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2008», τις προτάσεις της για συσκευασίες BioGeo® από βιοδιασπώμενο υλικό (φυτικό άμυλο) και τις φωτοδιασπώμενες συσκευασίες OXO.
Οι συγκεκριμένες συσκευασίες αποτέλεσαν σταθμό για την αγορά, παρασύροντας τον ανταγωνισμό και καθιερώθηκαν ως ένα από τα σταθερά προϊόντα παραγωγής και διάθεσης της εταιρείας.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Σήμερα προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων που περιλαμβανει βιομηχανικες συσκευασιες, σακουλες ευρειας καταναλωσης και συσκευασιες τροφιμων. Η συνεχης ερευνα για νεες πρωτες ύλες και προσθετα χαρακτηριζουν την συνεχως μεγαλύτερη αντοχή και  καλυτερη απόδοση τεμαχίων ανα κιλό στα παραγομενα προιοντα. Με αυτο τον τροπο η GFP αποτελεί την πιο συμφέρουσα και εγγυημένη πρόταση στην πλαστικη ευκαμπτη συσκευασια.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σημείο υπεροχής
Η εγγυημένη, ανώτερη ποιότητα προϊόντων είναι ένα από τα σημεία υπεροχής της εταιρείας. Η GFP είναι εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, διαθέτοντας τα πιστοποιητικά: (να βαλουμε τις εικονες των πιστοποιητικων)
• EN ISO 9001:2008 (Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας) και
• EN ISO 22000:2005 (Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων – HACCP)
Η προσπάθεια για σταθερή επίτευξη ποιοτικού αποτελέσματος είναι καθημερινή υπόθεση.
© 2018 GFP - Οικολογικές τσάντες, Χάρτινες σακούλες, Συσκευασίες τροφίμων
Designed by CodeLove